AFTEN

VIN

AFTENMENU

3 retter - sammensættes af køkkenet
395

SNACKS

Saltede Marcona mandler & Peranzana oliven
65

Taramasalata & rischips
65

Fishmarket’s brødkurv med saltet smør
45


ØSTERS

Serveres med vinaigrette, ponzu, relish & citron

Roumégous No. 3
6 stk. 330

Joséphine No. 4
6 stk. 330

Sentinelles No. 3
6 stk. 345

Selektion
6 stk. 335


SKALDYR

Rå kammusling med citron & sort peber
Per stk. 85

Rå kammusling med bloody mary, peberrod & koriander
Per stk. 85

Gratineret kammusling Rockefeller style
Per stk. 95

Taskekrabbe, sauce gribiche & brioche
165

Rosérejer, mayonnaise, rouille & citron
6 stk. 225

1/2 hummer, mayonnaise, rouille & citron
325

PLATEAU DE FRUITS DE MER

Østers, hummer, rosérejer, krabbe,
sashimi & rå kammusling

Serveres med crudité salat, ristet brioche,
forskelligt garniture & citron


Per person 895

FORRETTER

HAVBARS
Tatar af havbars, tomatillo, pistacie & mynte
165

LAKS
Rå laks, chipotle, grapefrugt & pinjekerner
165

STENBIDDERROGN
Islandsk stenbidderrogn 75g., karse & rygeost beignets
165

HVIDE ASPARGES & FJORDREJER
Dampede hvide asparges, fjordrejer 30g., ørredrogn & blanquette sauce
295

JOMFRUHUMMER
Grillede jomfruhummere, hvidløg, persille & citron
265

HUMMERBISQUE
Hummerbisque, hummer & cognac
165

AGNOLOTTI
Kammusling agnolotti, zucchini, beurre blanc & 10g. Gastro Unika Gold caviar
195


HOVEDRETTER

Alle hovedretter serveres med smørglaserede kartofler

DAGENS FISK
265

HAVTASKE
Stegt havtaske, grønne asparges, ramsløg, bøgehatte & sauce chasseur
365

PIGHVAR
Stegt pighvar, sauteret spinat & sauce nage
345

SØTUNGE
Meunierestegt søtunge serveret på ben, ærter, mandler & brunet smør
425


DESSERT

DAGENS DESSERT
115

VALNØDPARFAIT
Valnød, kaffecreme & dulce de leche
125

CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje
95

CHOUX AU CRAQUELIN
Profiteroles, vaniljeis & chokolade sauce
125

PETIT FOURS
3 stk. petit fours
75

OST
Udvalgte oste med tilbehør
185