AFTEN
AFTENMENU
3 retter - sammensættes af køkkenet
435
SNACKS
Saltede Marcona mandler & Peranzana oliven
65
Fiskepaté
65
Fishmarket’s brødkurv med saltet smør
45
ØSTERS
Serveres med vinaigrette, relish & citron
Henri no. 3
6 stk. 290
Joséphine no. 4
6 stk. 315
Ostra Regal no. 3
6 stk. 340
Selektion
6 stk. 315
CAVIAR
Serveres med blinis, creme fraiche & skalotteløg
Gastro Unika Gold selection, 30g.
495
SKALDYR
Rå kammusling, citron & sort peber
Per stk. 95
Rå kammusling, bloody mary & koriander
Per stk. 95
Gratineret kammusling, nduja smør & chorizo
Per stk. 95
Taskekrabbe, sauce gribiche & ristet toast
185
Rosé rejer, mayonnaise, rouille & citron
8 stk. 125
1/2 hummer, mayonnaise, rouille & citron
325
PLATEAU DE FRUITS DE MER
Østers, hummer, jomfruhummere, taskekrabbe,
rosé rejer & rå kammusling
Serveres med diverse garniture,
citron & ristet toast
Per person 845
FORRETTER
STENBIDERROGN
Serveres med rygeost beignets, karse & purløg
145
HAVBARS
Ceviche af havbars, avocado, grapefrugt, rødløg & chipotle
135
TUN
Rå blåfinnet tun, jalapenos, forårsløg, grønne æbler & salsa verde
195
HVIDE ASPARGES & FJORDREJER
Dampede hvide asparges, fjordrejer 30g., ørredrogn & sauce blanquette
295
JOMFRUHUMMER
Grillede jomfruhummere, hvidløg, persille & citron
265
CONCHIGLIE
Conchiglie, hummer, ærter & salvie
175
HUMMERBISQUE
Hummerbisque, hummer & cognac
165
HOVEDRETTER
DAGENS FISK
285
KULMULE
Dampet kulmule, hvide asparges, karotter, nye kartofler & pighvar fumé
315
PIGHVAR
Stegt pighvar, sauteret spinat & sauce nage
385
RØDTUNGE
Meunierestegt rødtunge på ben, brunet smør, kapers, citron & nye kartofler
425
DESSERT
DAGENS DESSERT
115
“RØDGRØD”
Marinerede lune bær, karamelliseret brioche & vaniljeis
135
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje
95
CHOUX AU CRAQUELIN
Profiteroles, vaniljeis & chokolade sauce
125
PETIT FOURS
3 stk. petit fours
75
OST
Udvalgte oste fra nært og fjernt med diverse tilbehør
185