AFTEN

AFTENMENU

3 retter - sammensættes af køkkenet
435

SNACKS

Saltede Marcona mandler & Peranzana oliven
65

Fiskepaté
65

Fishmarket’s brødkurv med saltet smør
45


ØSTERS

Serveres med vinaigrette, relish & citron

Poésie no. 3
6 stk. 290

Joséphine no. 4
6 stk. 315

Ostra Regal no. 3
6 stk. 340

Selektion
6 stk. 315


CAVIAR

Serveres med blinis, creme fraiche & skalotteløg

Gastro Unika Gold selection, 30g.
495


SKALDYR

Rå kammusling, citron & sort peber
Per stk. 95

Rå kammusling, bloody mary & koriander
Per stk. 95

Gratineret kammusling, nduja smør & chorizo
Per stk. 95

Taskekrabbe, sauce gribiche & ristet toast
185

Rosé rejer, mayonnaise, rouille & citron
8 stk. 125

1/2 hummer, mayonnaise, rouille & citron
325

PLATEAU DE FRUITS DE MER

Østers, hummer, jomfruhummere, taskekrabbe,
rosé rejer & rå kammusling

Serveres med diverse garniture,
citron & ristet toast


Per person 845

FORRETTER

STENBIDERROGN
Serveres med rygeost beignets, karse & purløg
145

HAVBARS
Ceviche af havbars, avocado, grapefrugt, rødløg & chipotle
135

TUN
Rå blåfinnet tun, jalapenos, forårsløg, grønne æbler & salsa verde
195

JOMFRUHUMMER
Grillede jomfruhummere, hvidløg, persille & citron
265

RAVIOLI
Ravioli, rejer, safran, estragon & rosenpeber
135

HUMMERBISQUE
Hummerbisque, hummer & cognac
165


HOVEDRETTER

DAGENS FISK
285

TORSK
Grillet torsk, cime di rapa, confiterede kartofler, hvidløgspuré, tomat & fiskebouillon
295

PIGHVAR
Stegt pighvar, sauteret spinat & sauce nage
385

RØDTUNGE
Meunierestegt rødtunge, brunet smør, kapers, citron & nye kartofler
425


DESSERT

DAGENS DESSERT
115

“RØDGRØD”
Marinerede lune bær, karamelliseret brioche & vaniljeis
135

CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje
95

CHOUX AU CRAQUELIN
Profiteroles, vaniljeis & chokolade sauce
125

PETIT FOURS
3 stk. petit fours
75

OST
Udvalgte oste fra nært og fjernt med diverse tilbehør
185