FROKOST

VIN

FROKOSTMENU

2 eller 3 retter - sammensættes af køkkenet
325/395

SNACKS

Saltede Marcona mandler & Peranzana oliven
65

Taramasalata & rischips
65

Fishmarket’s brødkurv med saltet smør
45


ØSTERS

Serveres med vinaigrette, ponzu, relish & citron

Roumégous No. 3
6 stk. 330

Joséphine No. 4
6 stk. 330

Sentinelles No. 3
6 stk. 345

Selektion
6 stk. 335


SKALDYR

Rå kammusling med citron & sort peber
Per stk. 85

Rå kammusling med bloody mary, peberrod & koriander
Per stk. 85

Gratineret kammusling Rockefeller style
Per stk. 95

Taskekrabbe, sauce gribiche & brioche
165

Rosérejer, mayonnaise, rouille & citron
6 stk. 225

1/2 hummer, mayonnaise, rouille & citron
325

PLATEAU DE FRUITS DE MER

Østers, hummer, rosérejer, krabbe,
sashimi & rå kammusling

Serveres med crudité salat, ristet brioche,
forskelligt garniture & citron


Per person 895

SMØRREBRØD

STEGT SILD
Stegt sild, sennep & bløde løg
115

REJER PÅ TOAST
Håndpillede rejer 100g., på toast, mayonnaise & citron
135

RØGET LAKS
Røget laks, peberrodscreme, agurk & toast a part
135

FISKEFILET & REMOULADE
Fiskefilet af pighvar, remoulade & citron
165

FISKEFILET & REJER
Fiskefilet af pighvar, rejer, mayonnaise & citron
185

FISKEFRIKADELLE
Lun fiskefrikadelle, stuvet spinat & muskatnød
135


FROKOSTRETTER

STENBIDDERROGN
Islandsk stenbidderrogn 75g., karse & rygeost beignets
165

HVIDE ASPARGES & FJORDREJER
Dampede hvide asparges, fjordrejer 30g., ørredrogn & blanquette sauce
295

JOMFRUHUMMER
Grillede jomfruhummere, hvidløg, persille & citron
265

HUMMERBISQUE
Hummerbisque, hummer & cognac
165

DAGENS FISK
265

SØTUNGE
Meunierestegt søtunge serveret på ben, ærter, mandler & brunet smør
425


DESSERT

DAGENS DESSERT
115

VALNØDPARFAIT
Valnød, kaffecreme & dulce de leche
125

CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje
95

CHOUX AU CRAQUELIN
Profiteroles, vaniljeis & chokolade sauce
125

PETIT FOURS
3 stk. petit fours
75

OST
Udvalgte oste med tilbehør
185