FROKOST
FROKOSTMENU
2 eller 3 retter - sammensættes af køkkenet
325/395
SNACKS
Saltede Marcona mandler & Peranzana oliven
65
Taramasalata & rischips
65
Fishmarket’s brødkurv med saltet smør
45
ØSTERS
Serveres med vinaigrette, ponzu, relish & citron
Roumégous No. 3
6 stk. 330
Joséphine No. 4
6 stk. 330
Sentinelles No. 3
6 stk. 345
Selektion
6 stk. 335
SKALDYR
Rå kammusling med citron & sort peber
Per stk. 85
Rå kammusling med bloody mary, peberrod & koriander
Per stk. 85
Gratineret kammusling Rockefeller style
Per stk. 95
Taskekrabbe, sauce gribiche & brioche
165
Rosérejer, mayonnaise, rouille & citron
6 stk. 225
1/2 hummer, mayonnaise, rouille & citron
325
PLATEAU DE FRUITS DE MER
Østers, hummer, rosérejer, krabbe,
sashimi & rå kammusling
Serveres med crudité salat, ristet brioche,
forskelligt garniture & citron
Per person 895
SMØRREBRØD
STEGT SILD
Stegt sild, sennep & bløde løg
115
REJER PÅ TOAST
Håndpillede rejer 100g., på toast, mayonnaise & citron
135
RØGET LAKS
Røget laks, peberrodscreme, agurk & toast a part
135
FISKEFILET & REMOULADE
Fiskefilet af pighvar, remoulade & citron
165
FISKEFILET & REJER
Fiskefilet af pighvar, rejer, mayonnaise & citron
185
FISKEFRIKADELLE
Lun fiskefrikadelle, stuvet spinat & muskatnød
135
FROKOSTRETTER
STENBIDDERROGN
Islandsk stenbidderrogn 75g., karse & rygeost beignets
165
HVIDE ASPARGES & FJORDREJER
Dampede hvide asparges, fjordrejer 30g., ørredrogn & blanquette sauce
295
JOMFRUHUMMER
Grillede jomfruhummere, hvidløg, persille & citron
265
HUMMERBISQUE
Hummerbisque, hummer & cognac
165
DAGENS FISK
265
SØTUNGE
Meunierestegt søtunge serveret på ben, ærter, mandler & brunet smør
425
DESSERT
DAGENS DESSERT
115
VALNØDPARFAIT
Valnød, kaffecreme & dulce de leche
125
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje
95
CHOUX AU CRAQUELIN
Profiteroles, vaniljeis & chokolade sauce
125
PETIT FOURS
3 stk. petit fours
75
OST
Udvalgte oste med tilbehør
185